Even voorstellen

page41
Tuin@vice is een dynamisch tuinontwerp & tuinadvies bureau. Wij zijn gespecialiseerd in strakke, stijlvolle en moderne tuinontwerpen.

Hoewel wij in 2010 gestart zijn, hebben wij al ruim 25 jaar ervaring in het ontwerpen en inrichten van tuinen, parken en overige buitenruimtes.

Wij ontwerpen tuinen voor bedrijven, instellingen en particulieren. Dit ontwerp kan gemaakt worden voor zowel nieuwbouw- als bestaande panden en geheel of gedeeltelijk in te richten tuinen.

Vanaf het najaar 2015 werken wij samen met twee bedrijven waardoor wij de complete tuinaanleg voor u kunnen verzorgen. Door deze samenwerking kunnen wij ook  sierhekwerk, houtbouw en landschapsinrichtingselementen leveren en plaatsen.

Onze specialisme’s

OLYMPUS DIGITAL CAMERATegenwoordig groeit het besef dat de entree van een pand of een woning steeds meer het
visitekaartje van de eigenaar is. Of het nu om een bedrijfspand of een particuliere woning gaat.  In onze visie moet de entree overzichtelijk, uitnodigend en representatief zijn.  Het is belangrijk dat een bezoeker of een klant gemakkelijk en snel de entree kan vinden.

Wij vinden dat er op dit vlak nog veel winst valt te behalen en daarom hebben wij ons gespecialiseerd in het ontwerpen van overzichtelijke, uitnodigende en representatieve entrees van panden en woningen.

Een ander specialisme is het maken van uitgebalanceerde borders, voorzien van mooie combinaties van o.a. heesters, vaste planten en siergrassen. Bij het ontwerpen van een border kijken wij niet alleen naar de bloeitijden en de schoonheid van de planten maar ook naar andere niet minder belangrijke factoren.  Zo houden wij rekening met de aanwezige groeiplaats omstandigheden, de ligging van de border en de eventuele weersinvloeden op de beplanting. Deze factoren gezamenlijk met onze kennis en ervaring resulteren in uitgebalanceerde borders.

Bij ons kan de opdrachtgever niet alleen een beplantingsplan krijgen, maar ook de beplanting die door ons in het plan wordt voorgesteld. Zo bent u zeker van dat u de juiste soorten met bijbehorende kwaliteit ontvangt.

Met onze kennis en ervaring kunnen wij u ook  adviseren op het gebied van landschapsinrichting. Of u nu oude bestaande elementen in het landschap wilt herstellen of nieuwe elementen wilt realiseren, wij kunnen u hiermee helpen. Tot ons taken pakket rekenen wij o.a. het verrichten cultuurhistorisch onderzoek, het maken inrichtingsplannen en het onderzoeken subsidiemogelijkheden. Verder kunnen wij de plannen ook voor u realiseren. Ook kunnen wij  het leveren en aanbrengen van landschapselementen kunnen wij voor u verzorgen. Hierbij kunt u denken aan op maat gemaakte klaphekken, landhekken, slagbomen, wildroosters en landschappelijke afrasteringen.

Perfectie

achtergrond brochure_edit_250x190Een tuin waarin uw wensen en eisen, gecombineerd met ons vakmanschap samenkomen, heeft altijd een perfect eindresultaat als gevolg. Elke tuin is voor ons een nieuwe uitdaging en daarom vinden wij het belangrijk dat er een klik moet zijn met de opdrachtgever.

Tuin@vice heeft als bedrijfsfilosofie dat er voor elke tuin een oplossing is.