Houtbouw:

Op het gebied van tuinhuizen, blokhutten, schuren en houtbouw zijn wij gespecialiseerd in maatwerk.
Wij leveren maatwerk conform uw wensen en eisen. Ook kunnen wij het bouwwerk voor u plaatsen.

Onze bouwwerken kunnen wij leveren in zowel behandeld en onbehandeld hout. De meest toegepaste houtsoorten zijn: Vuren, Douglas, Lariks, Eiken en Red Ceder.  Indien gewenst is een ander houtsoort ook mogelijk.

Ook het aanbrengen van een fundering en metselwerk behoort tot de mogelijkheden. Het slopen, afvoeren en storten van een oud bestaand bouwwerk kunnen wij ook voor u verzorgen.

Bouwvergunning:

Als u wilt bouwen is in sommige gevallen een bouwvergunning nodig. U kunt dit zelf regelen maar wij kunnen dit ook voor u verzorgen. Wij kunnen voor u de eventuele tekeningen en constructieberekeningen maken.

De regelgeving omtrent bouwen is de afgelopen jaren versoepeld. Met de nieuwe WABO regeling mag in veel gevallen tussen de 50 en 150 vierkante meter, met een maximale hoogte van ca. 5 meter, vergunningvrij gebouwd worden. Uiteraard moet dit wel in het bestemmingsplan van uw gemeente passen. Voor meer informatie over vergunningen kunt u terecht bij uw gemeente en op de website (www.omgevingsloket.nl).

Kwaliteit en duurzaamheid:

Wij streven naar duurzaam bouwen. Daarom gebruiken wij uitsluitend duurzame, milieuvriendelijke materialen. Alle materialen worden met uiterste zorg ingekocht. Hierbij wordt gelet op de kwaliteit van het product. Bij fabricage wordt het materiaal nogmaals gecontroleerd op kwaliteit. Zo garanderen wij altijd een hoogwaardige kwaliteit. Wij leveren verschillende houtsoorten met hun eigen duurzaamheidsklasse en eigenschappen.

Contact:

Neem vrijblijvend contact met ons op met betrekking tot de mogelijkheden.

Indien u al een idee heeft kunt u dit eventueel schetsen en naar ons mailen. Samen met uw wensen en eisen bekijken wij wat de mogelijkheden zijn.